Renoveren met één aannemer

Genus heeft alle expertise in huis om uw renovatieproject van a tot z te begeleiden.

Genus living room

Werkwijze

Ieder renovatieproces start met het uittekenen van een realistische planning en budgettering. We beroepen ons hiervoor op meer dan vijftien jaar expertise in de bouwsector. Voor ieder project verenigen we ons in een tijdelijk en uniek renovatieteam. In dit team kent iedereen zijn rol en verantwoordelijkheid, dé basisregel voor een succesvolle samenwerking met resultaat.

Tijdens het volledige renovatieproces staat transparante communicatie centraal. We werken telkens met één aanspreekpunt waardoor we flexibel kunnen inspelen op situaties.

Wij kunnen u in contact brengen met een architect die uw verwachtingen kan inlossen, maar we werken ook met veel plezier samen met de architect van uw keuze.

Genus afwerking

Ervaren renovatiepartner

Dankzij een jarenlange ervaring loodst Genus zijn klanten vlot door het volledige renovatieproces. Tijdens dit proces staan het beste resultaat én klantentevredenheid centraal. Van bij de start is heldere communicatie tussen alle partijen van groot belang. Zo tillen we uw wensen en onze expertise tot een hoger niveau.

Kitchen

Heeft u (ver)bouw- of renovatieplannen voor een woning of kantoor?

Neem vrijblijvend contact op. We maken graag kennis!

Contacteer ons

References

Residence WB Office
Residence WB Office

Samenwerken?

Hebt u bouwplannen voor een woning? Neem vrijblijvend contact op, we maken graag kennis.

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info