Genus realiseert renovatieprojecten voor particulieren en ondernemingen

Bij Genus gaan kwaliteit en vertrouwen hand in hand. We luisteren naar uw wensen en visie. Als totaalaannemer zoeken we hiermee van bij de start mee naar oplossingen op uw maat. Tijdens het renovatieproces besteden we veel aandacht aan heldere communicatie.

Voor ieder project verenigen we ons in een tijdelijk en uniek bouwteam. In het bouwteam kent iedereen zijn rol en verantwoordelijkheid, een basisregel voor een succesvolle teamwerking en resultaat.

Contact
Genus communicatie

Transparante communicatie

Genus is een proactief en transparant aannemersbedrijf. Onze communicatielijnen zijn kort, waardoor we flexibel kunnen inspelen op situaties. We werken telkens met 1 aanspreekpunt.

GENUS Brecht Bruyneel

Ervaren bouwpartner voor villabouw en kantoorbouw

Genus zet als totaalaannemer zijn ervaren schouders onder uitdagende renovatie- en nieuwbouwwerken. Gebouwen met een mooie architecturale kwaliteit doen ons hart sneller slaan.

Ieder bouwproces start met het uittekenen van een realistische planning en budgettering. We beroepen ons hiervoor op meer dan 15 jaar expertise in de bouwsector.

Genus communicatie

Genus, the fine art of building

"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info